Wpis z mikrobloga

@Herbacin: Jaki ruchacz, jak ja 5 razy do siatki tylko trafił w calym 28 letnim zyciu, ruchacz to jest @Samotnybrzydki - ten to pewnie na liczniku ma ze 100 dziur jak nie wiecej po tych klubowych eskapadach, a i sam mowil ze czasami i hatrrick sie trafial xD
  • Odpowiedz
@Herbacin: No wiem, własny ręcznik (żeby nie zarazić się grzybicą i wenerwykami od klientów), sama kasa bez portfela (żeby mnie nie okradli i nie poznali tożsamości), do tego druga karta SIM, która jest tylko na prostytutki (żeby nie powiązały w teczkach na garsonierze mojego numeru głównego z moją osobą). Ale co to daje, jak p----------a nie chroni w 100% przed wenerykami?
  • Odpowiedz
@marso96: no ty masz zone czy cos

druga karta SIM, która jest tylko na prostytutki (żeby nie powiązały w teczkach na garsonierze mojego numeru głównego z moją osobą)

@SonidoStark: od kiedy to na garso swój numer się podaje xd
  • Odpowiedz
@Herbacin: Pamiętam sprzed paru lat, że dziwki mają takie forum, że teczkują numery klientów i je opisują - masz publiczyn numer (np. do pracy) to masz problem, bo łatwo go z Tobą połaczyć. Dlatego na divy tylko oddzielna karta sim jak już.
  • Odpowiedz