Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś specjalista od midazolamu aka "Dormicum"?
Weźmy pod uwagę, że jakiekolwiek benzo ostatni raz stosowałem ponad 3 lata temu. Zależy mi głównie na sedacji/"czilerze" oraz rozluźnieniu mięśniowym.
Czy 7.5mg już będzie dobrze klepało? (zażycie p.o. vs iv)
Zazwyczaj stosuje roztwór przygotowany z tabletki chlorowodorku morfiny 200mg (w samym roztworze jest jej ofc mniej)
Jak bardzo taka dawka Midasa wpłynie na sedację, euforię i depresję oddechową z majki?
W tym przypadku dzięki rozpuszczalności midazolamu w wodzie zastosował bym roztwór wodny 200mg (rzeczywiste stężenie mniejsze) morfiny + 7.5mg (rzeczywiste stężenie nwm) midazolamu.
Będzie git czy imo za dużo Midasa?
#narkotykizawszespoko #opiowraki #benzowraki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0Fifi 7,5 na mnie działało bardzo fajnie do mixu z oxy 120mg (p.o) lekkie noody. Depresji oddechowej nie będzie przy takiej dawce, za to podbicie działania będzie wyraźne w stronę delikatnego rozluźnienia, obojętności i noodowania Przy leżeniu, ale podczas robienia czegoś nie zauważyłem żebym był bardziej zamulony, jedynie przy leżeniu się to objawia, może dlatego że miło się leży po tym mixie
  • Odpowiedz
  • 1
@Y4B4D4B4DOO_comeback: dziękuję pięknie królu złoty za merytoryczną wypowiedź. Jednak będę miał 100x 15mg, więc jak tylko położę łapska na tym wszystkim to zrobię post recenzujący
  • Odpowiedz