Aktywne Wpisy

yourgrandma +151
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą ballady rockowe.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: Ballady_r
Pobierz
dorszcz +147

Skoro koraliki we włosach mogą być własnością kulturową czarnych i tylko oni mają do tego prawa, to co jest własnością kulturową białych, do których czarni nie powinni mieć prawa bo to przywłaszczenie kulturowe? Blond włosy? czyste slipy? Czapki z daszkiem?
#tenis #mecz #bekazlewactwa #usa #rasizm
źródło: image
Pobierz@ch1va5 raczej działa w jedną stronę ;)
a ja dopiero teraz spojrzałam na zdjęcie i dotarło do mnie że to kretyńskie pytanie zadał Polak. Zachęca introwertyczkę do robienia show przed setkami ludzi, nie czai że akurat o koraliki rozpętałaby się afera. Ręce opadają, albo skończony debil albo prowokator.