Wpis z mikrobloga

@michalxd21: to jest posrane ale trochę to Irie ma rację. Powiedziałaby, że sobie zrobi to czarni i lewicowe media mogą zaatakować :D posrane to jest i dobrze jakby zajęła się graniem a nie tłumaczeniem się gdzieś w jakimś CNN że nie jest rasistą :D
  • Odpowiedz
@ch1va5: kurcze sztućce to dobry przykład :)

a ja dopiero teraz spojrzałam na zdjęcie i dotarło do mnie że to kretyńskie pytanie zadał Polak. Zachęca introwertyczkę do robienia show przed setkami ludzi, nie czai że akurat o koraliki rozpętałaby się afera. Ręce opadają, albo skończony debil albo prowokator.
  • Odpowiedz
@laiklaicki:

(...) Powiedziałaby, że sobie zrobi to czarni i lewicowe media mogą zaatakować :D posrane to jest i dobrze jakby zajęła się graniem a nie tłumaczeniem się gdzieś w jakimś CNN że nie jest rasistą :D

(...) bo czarni mają sporego bzika na punkcie zawłaszczenia kulturowego i tych nieszczęsnych koralików też. Jakiś czas temu była afera z koralikami, tylko nie pamiętam czy u sportsmenki czy piosenkarki. Kojarzę że pisano wtedy, że
  • Odpowiedz
@laiklaicki: Trzeba się spojrzeć z drugiej strony - w złotym wieku Rzeszy, Niemcy zawłaszczali wszystko jak leci. Wszyscy wiedzą jak wyglądało to pod koniec, więc wiele rzeczy, których wcześniej nie kojarzono z Niemcami dziś są non grata na całym świecie.
  • Odpowiedz