Wpis z mikrobloga

Wyszedłem z pracbazy po nocce, jadę do domu się ogarnąć a potem na pogrzeb ziomka którego znałem 3/4 życia, chłop 40 lat - zapił się na smierć... A mieliśmy na ryby jechać niedługo :(
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JWP1: i pewnie byście pili tak na tych rybach ( ͡° ͜ʖ ͡°) aj kolega dołożył pewnie niejeden gwóźdź do tej trumny, ahh życie ale jak to mówią uczymy się na błędach prawda, tyko oby na cudzych prawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Nie zre tłustego, warzywa kupujemy

@wypokowytrol: ales ty glupi, chlopie. sorry, ale nie bedziesz mial nigdy nic wazniejszego niz swoje cialo, i nie masz zielonego pojecia jak ono funkcjonuje - krzywdzisz sie, cos ci dolega, nie wiesz dlaczego. podstaw niczego nie rozumiesz
  • Odpowiedz
@zat4ra to moze wytłumacz zamiast pisać,ze jestem glupi. Miałem na myśli,ze nie jem tłuszczu typu golonka, smażony syf na głębokim oleju itp. Uzywam oliwy z oliwek, jem 2x w tygodniu łososia, czasem awokado do kanapki.

Nie jestem dietetykiem ale z grubsza wiem czego człowiek potrzebuje, prawie 2 lata trzymałem dietę i trochę ćwiczyłem. Liczyłem makro na fitatu. Do dzis codziennie rano na śniadanie wjeżdża shake (nie lubię jeść rano) a w
  • Odpowiedz
nie jem tłuszczu typu golonka,

@wypokowytrol: poczytaj dlaczego na szczycie listy 'superfoods' znajduje sie watrobka cieleca. poczytaj o tym ze witaminy (i aminokwasy) niezbedne czlowiekowi i innym zwierzetom, rozpuszczaja sie w tluszczu, i tam tez sie znajduja - to ich zrodlo. w tluszczu zwierzecym i tkance lacznej. golonka jest zdrowsza od twojej oliwy, a rzeczy ktore pewnie uwazasz za zdrowe (jak sok owocowy) sa szkodliwe dla organizmu. naprawde nie wiesz
  • Odpowiedz
@zat4ra ciebie chyba poniosło xDD chcesz mi powiedzieć,ze robie źle bo staram sie zbic wage ograniczając zbędne kalorie przez to,ze nie jem tlustego mięsa ? Soki są szkodliwe ? Zgodzę sie,ze maja zbedny cukier,który warto ograniczyć ale szkodliwe ? XD golonka zdrowsze od oliwy xDDDD
  • Odpowiedz
@wypokowytrol: odpowiedz na twoje pytania brzmi: TAK. a tlumaczyc ci dlaczego system wciska ci kit, i jak twoja 'wiara' ma sie do czystej nauki i zwyczajnej prawdy o swiecie naturalnym i zwierzeciu jakim jest czlowiek - nie chce mi sie ani tu, ani teraz :>

p.s. zrodlo: przezylem to wszystko
  • Odpowiedz