Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/82744539/nosze-sie-z-zamiarem-zakupu-amigi-500-500-badz-120
Już myślałem że napiszę dzisiaj wpis w stylu "Pijcie ze mno kompot..." bo mam już Amigę ale czekałem na OSSC - urządzonko do podłączania retro komputerów i konsol do nowoczesnych telewizorów czy, tak jak w moim przypadku, monitora. Dziś dotarło do mnie to urządzenie i... natrafiłem na mały problem. Amiga wysyła obraz za pośrednictwem złącza composite a OSSC nie ma wejścia composite a tylko SCART, RGB i VGA. Nie mam kabla SCART do Amigi więc próbowałem podłączyć kabel composite do jednego z wejść RGB i tylko na wejściu G (zielonym) uzyskałem obraz ale czarno-biały i ze zniekształceniami. Wiem że to nie tak się podłącza ale teraz się zastanawiam - czy wystarczy prosta przejściówka composite - SCART (o taka) czy potrzebuję czegoś jeszcze?
#amiga #retrogaming
1. Jak wygląda kwestia podłączenia do nowoczesnego monitora? Czy jest to tylko kwestia zakupu przejściówki ze złącza RCA na DisplayPort czy potrzeba