Wpis z mikrobloga

Jak oni wcisnęli Hogwart na sprzęt o wydajność obecnego smartfonu, to ja nie mam pojęcia xD Może i często nie trzyma 30 FPS, może tekstury czasem wyglądają jak 480p... ale fakt że po prostu działa to magia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nintendoswitch #konsole #gry
Foxing - Jak oni wcisnęli Hogwart na sprzęt o wydajność obecnego smartfonu, to ja nie...

źródło: 1000006344

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Foxing: nie wiem mordo nigdy nie rozumiełem portów aaa na switcha. Mnie się dobrze gra na nim tylko w gry Nintendo. Jak masz inna konsole albo kompa to ograj na nim bo gierka jest naprawdę ładna chyba, ze grasz któryś raz :P
  • Odpowiedz
  • 1
@Foxing wersja na s2 HL wyglada duzo lepiej, az sobie przed zakupem puscilem porownanie na yt. Kiedyś pamiętam, ze odpalilem go na s1 i gdzies pod koniec tutoriala wylaczylem i skasowalem, nie dalo sie w to grac.
  • Odpowiedz
  • 1
@Foxing odpalanie na pierwszym switchu stosunkowo nowej gierki AAA to jakaś aberracja.
Podobnie z resztą jak podniecanie się, że to w ogóle działa, gdy efekt końcowy daje tekstury na poziomie goticzka dwójki.
Od święta zaglądam na #perfumy, ale wydaje mi się, że czuję zapach fanbojstwa w powietrzu( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
odpalanie na pierwszym switchu stosunkowo nowej gierki AAA to jakaś aberracja.

Tak tak wiem, pc mustard race woli nie zagrać w ogóle, niż grać na minimalnych.

Podobnie z resztą jak podniecanie się, że to w ogóle działa, gdy efekt końcowy daje tekstury na poziomie goticzka dwójki.

@
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing próbowałem grac na N1 w HL, ale klatkarz i pikseloza mnie odstraszyła, szczegolnie ze gralem na Xboxie i wiem jak ładna ta gra jest
  • Odpowiedz
@Ralphs: Efekt końcowy nawet tego nie oddaje. Mam gothica 1,2 na switcha i obraz przy tych przeportowanych grach aaa jest ostry jak żyleta. Kupuje porty różnych gier na tego switcha jedynkę, ale tych portów najnowszych gier aaa bym się nie odważył tak ogrywać.
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing ok, dokończ questa ze zdjęcia, to może wówczas zaklinanie rzeczywistości wyjdzie Ci kapkę lepiej( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@Faggio a grasz tak jak OP na TV czy handheld, bo jak już ktoś wspominał mały ekran dużo wybacza - pytam w kontekście tego obrazu ostrego jak żyleta:P
Ralphs - @Foxing ok, dokończ questa ze zdjęcia, to może wówczas zaklinanie rzeczywist...

źródło: temp_file5543456327481928309

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Faggio ja rozumiem, ale z ciekawości pytam jak grasz. Screen był wrzucony dla OPa, żeby udowodnić, że można ograć haripota za grosze w komfortowych warunkach bez "pcmustardrace" za 10k
  • Odpowiedz