Wpis z mikrobloga

✨️ Czy faceci naprawdę proszą dziewczyny do tańca w klubach?
Serio sa jacys faceci co prosza laski w klubach do tanca? XD Albo sie przylaczaja? XD Przeciez zeby miec odwage wyjsc na parkiet to juz trzeba byc wstawionym, na trzezwo i jeszcze zagadywac szczuple Julki to juz oczami wyobrazni widze zazenowanie w ich oczach. I nie powiecie ze to normalne bo nie uwierze. #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tańczyć nie umiem, nawet jak tancze z kolezankami czy swoją w klubie to czuje cringe. Nie raz podbijałem w taki sposób ale zawsze już dobrze zalany alko bo jak to robiłem bardziej na trzeźwo wewnętrzny cringe mnie blokował i wtedy jedynie co robiłem to proponowałem wyjscie na fajke. Czasami sie udawało.

Moja sytuacja jest troche inna bo mam stała babę od wielu lat, mamy dość otwarty związek i robiłem
  • Odpowiedz
na trzezwo i jeszcze zagadywac szczuple Julki to juz oczami wyobrazni widze zazenowanie w ich oczach. I nie powiecie ze to normalne bo nie uwierze

@mirko_anonim: myślę że mniej niż 5% typów tam jest full trzeźwych ^^
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
świadoma-obserwatorka-50: lata nie byłam w klubie, ale jak jeszcze zdarzało się bywać za czasów studenckich to tak - podbijali jacyś goście i się przyłączali, ewentualnie pytali, czy zatańczę. O ile nie byli nachalni czy pijani, to nie było to cringe'owe. Niestety zdarzali się tacy, którzy chcieli macać i trzeba było się ulatniać.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
entuzjastyczny-aktywista-39:

Przeciez zeby miec odwage wyjsc na parkiet to juz trzeba byc wstawionym

@mirko_anonim: to Twój aksjomat. Inny nie mają takich problemów i czują się swobodnie. Lubia tańczyć i muzyke,
  • Odpowiedz