Wpis z mikrobloga

• 0
@Qwertyasdf123 a bo k---a ciągłe grzebanie w oscam.dvbapi, bo ten CAID nie działa, na tym tylko niektóre, ten zablokuj, tamtemu daj priorytet, a potem i tak zwiechy na głupim Cartoon Network xD

Ktoś powie c-----e źródło - może, ale źródło za 26 zł / mc też nie było idealne, a za tyle to już można mieć iptv.
  • Odpowiedz
  • 1
@olavolav też tak gadałem jeszcze 2 miechy temu, a okazuje się, że c---a prawda, bo to zależy od źródła. Canal+ Online pokazuje jakieś g---o, a plusx jest żyleta, nie ma różnicy między satelitą i mogę Ci to nawet udowodnić.
  • Odpowiedz
  • 1
@olavolav sprawdziłem przykładowo:
Polsat HD, z satelity bitrate ok 3,2Mb/s, z iptv - 6,5Mb/s.
Love Nature 4K, na satelicie ok. 13,5Mb/s, iptv - 21Mb/s.
I to nie są dane z internetu tylko moje własne.
  • Odpowiedz
@radziuxd to grubo przepłacasz bo ja płacę 4 PLN miesięcznie mam to od roku i zero problemów. Serwer w eu ping 20ms. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie bo dostawca napisał na stronie że kończy z polskimi liniami. Jak skonfigurowałem rodzica rok temu to ani jednego problemu nie mieli bo napewno jestem pierwszą osobą do której by dzwonili.
  • Odpowiedz
@radziuxd: i na czym oglądasz? Jaka aplikacja? Bo ja właśnie się zastanawiam czy brać dalej cccam czy iść w full iptv, na cccam miałem 0 problemów a słyszałem że iptv lubią zaciąć lub ścinać obraz
  • Odpowiedz
  • 0
@Qwertyasdf123 plusx, mnie koleżka ogarnął dostęp, także w tym nie pomogę. Jakieś 5$ / mies. Oglądam na apce Tivimate na Androida. Jak nie masz problemów z cccam i mówisz, że dvbapi masz puste to ja bym jeszcze poczekał na rozwój wydarzeń. Mnie już w-------o.
  • Odpowiedz
  • 0
@bolsonn: Jakie? Pytam z ciekawości, bo trochę tego przerobiłem i zawsze było jakieś "ale", np. na cardsharing.cx wszystko super, ale żaden kanał 4k nie działał.
  • Odpowiedz