Wpis z mikrobloga

• 2
@ShellshockNam92: też mnje przyszło na myśl. Tym bardziej, że na jednym z filmików prezesina sam markerem zamazywał napis :
" kosno nowak oprawcy " na skrzynce energetycznej przed belwederem.
Ale markerów czarnych dużo na świecie jest, w każdym domu może taki marker być.
  • Odpowiedz
  • 0
@PZt37: niech kotulakasia porównuje albo króeka-dzielnicówka, od tego one są,od tego. Ja nie mam czasu na pierdoły ani narzędzi na takie śledztwa czy wizje lokalne.
  • Odpowiedz
@bellacavem mysle ze ekoparówa w wielu sprawach sam preparuje,inicjuje czy poprostu niszczy czy dziala tak aby mial o czym nagrywać. Ten nieudacznik ma rekordowy spadek wyswietlen a glod na resztki z hokus pokus wciaz ten sam 😂😂 a ten napis to szczera prawda . Kosdno kazdemu zarzuca zerowanie na zmarlych a sam robi to bez mrugniecia okiem . Wszystko co wulgarnego czy obrzydliwego , pomawianie i obrazanie Kosdno mowi sam o
  • Odpowiedz
@nitrobenzomleko beben mu roscie bo u polkownika w pasniku miesa i sosiwa tluste. Ekoparowa z tdgo co kupuje w hokus pokus nie wyzylby z tych resztek . Czeczet wiele razy mowil ze kret jest wegetarianinem tylko do kamery. Zre w domu to co ojciec kupuje czyli wszystko
  • Odpowiedz
  • 1
@piSSowiec39: nie archiwizuję wszystkiego,tylko te wpisy co do których mam podejrzenia, że usunięte zostaną.
Szantażu tu nie ma,od zawsze zapewniam, że nikogo nie zczarnolistuję i tak będzie.
I zwracam się do Ciebie z prośbą o POprawną pisownię: " pszyjaciel ". Pisząc,że czyka to mój przyjaciel psujesz mnje Pan moją i tak wątpliwą reputację. A tu już mogę zawiadomić kotulekasie i będziesz ukarany.
  • Odpowiedz