Aktywne Wpisy
czahrolek98 +3
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Na #ps4 i #ps5 w PS-Store są obecnie dostępne do zakupu oryginalne (stare) wersje #residentevil2 oraz #residentevil3
Polecam!
@sotarKratos: owszem w wyższym abonamencie są za darmo, ale nie każdy ma premium, informuje, że są możliwe do kupienia w standardowym abonamencie, bo niektóre starsze gry z serii były tylko przez moment dostępne do zakupu bez premium, a później dostępne wyłącznie w premium, tu pewnie będzie podobna sytuacja
@Kryspin013: możliwe, że w japońskim storze, w europie nie było ich w ogóle i sony dodało dopiero dziś
@tarkaz: dlaczego guwno? Jak dla mnie troche za krótka ale tak poza tym to całkiem dobra gra
@tarkaz: nie jest to prawda. oryginał ogrywałem lata temu, niedawno ograłem remaki, bawiłem się świetnie, pozdrawiam.
@sotarKratos:
@tarkaz: ale człowieku, nie cytuj mi tu pradawnej magii, ja byłem tam, kiedy ją pisano. re3 na premierę wcale nie był wielkim hitem, nastawiony bardziej na walkę niż przetrwanie jak re2, wydany na szybko (półtora roku bodajże po dwójce), żeby zebrać hajs. w porównaniu do wydanego parę miesięcy później code veronica to było nic
@materazzi: ok, ale tu info dla graczy ps4/5