Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +103
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

12 lat temu rozszedlem się z narzeczoną bo k--w i ła się na skajpie xD
Lata minęły, wyprowadziliśmy się z rodzinnej miejscowości, nie utrzymywalismy ze sobą żadnego kontaktu. Ona w tym czasie dorobiła się dwójki babelków, z różnymi tatusia i. Z tym obecnym, drugim wzięła niedawno ślub - widziałem po relacji na insta. Fajnie. Ułożyło się jej, w sumie spoko.
Tylko ta tepa dzida nie pozbyła się chęci pokazywania psiochy w internecie, i właśnie kumpel podesłał mi link do jej filmików na jakiejś kamerce z jakimś ciapatym XDDDD
Ona się nigdy nie spotkała z poważnymi konsekwencjami swoich czynów więc nie miała się powodu zmieniać
Ps było by bardzo bardzo przykro gdyby ktoś to pokazał jej partnerowi i rodzinie (。◕‿‿◕。)
Ja bym to bardziej potraktowała jako uratowanie komuś reszty życia a nie zemstę
Wiesz gdyby chłop mnie zdradzał to bym wolała wiedzieć , przecież to jest zagrożenie chorób płciowych obca flora bakteryjną
Później zaczyna cię swędzieć boleć i nie wiesz czemu