Wpis z mikrobloga

Ogólnie to jest beka xD

12 lat temu rozszedlem się z narzeczoną bo k--w i ła się na skajpie xD

Lata minęły, wyprowadziliśmy się z rodzinnej miejscowości, nie utrzymywalismy ze sobą żadnego kontaktu. Ona w tym czasie dorobiła się dwójki babelków, z różnymi tatusia i. Z tym obecnym, drugim wzięła niedawno ślub - widziałem po relacji na insta. Fajnie. Ułożyło się jej, w sumie spoko.

Tylko ta tepa dzida nie pozbyła się chęci pokazywania psiochy w internecie, i właśnie kumpel podesłał mi link do jej filmików na jakiejś kamerce z jakimś ciapatym XDDDD
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Perkelev ludzie się nie zmieniają po dobroci , chyba że ich porzadnie straumatyzujesz
Ona się nigdy nie spotkała z poważnymi konsekwencjami swoich czynów więc nie miała się powodu zmieniać
Ps było by bardzo bardzo przykro gdyby ktoś to pokazał jej partnerowi i rodzinie ()
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 nie no, ja tego nie zrobię xD niech se żyje po swojemu, ja się nie mam o co mścić. Myślałem czy by do niej nie napisać że tyle lat minęło, a jak miała parcie szkło nie minęło, i po trzydziestce powinna mieć jednak więcej we łbie, ale to też odpuściłem xD
  • Odpowiedz
@Perkelev ale to nie mszczenie się tylko możliwe uratowanie jej męża i dzieci przed chorobami wenerycznymi które może przenosić po różnych przygodach , oni jakby nie było żyją w jednym domu i może coś ciężkiego na kogoś przenieść
Ja bym to bardziej potraktowała jako uratowanie komuś reszty życia a nie zemstę
  • Odpowiedz
@Perkelev

@Linnior88 no to niestety, niech ktoś inny to zrobi. Ja w takie rzeczy nie będę ingerować

Wiesz gdyby chłop mnie zdradzał to bym wolała wiedzieć , przecież to jest zagrożenie chorób płciowych obca flora bakteryjną
Później zaczyna cię swędzieć boleć i nie wiesz czemu
  • Odpowiedz