@Calvex: na kiszakowym tagu to jest beka, że w oczywisty sposób p--------ł legoludów i nie ma tutaj brania w obrone merytoryki jego materiałów xD. Niezależnie od tego czy ziomek trolował czy nie - po prostu - zwykłe ludzkie parsknięcie na "akcja-reakcja" i się koło toczy.
Plus projekt "oskar" dobitnie pokazuje, jak łatwo jest wywabić te radskorpiony z ich dandżeonów - i dlatego jest mile widziany pod tagiem xD
@Calvex wykopkom z tagu kiszak wystarczyło tylko że powiedział coś negatywnego o ludologach i z automatu stał się ich guru xD Nie doszukuj się u nich logiki
@Calvex: Do momentu aż śmieje się z Kiszki mam do niego stosunek neutralny, i tak tego nie oglądam bo mi szkoda czasu, jest bardzo dużo odklejonych ludzi w internecie i ich tez nie oglądam a są znacznie ciekawsi od niego
Sam przykład ludologów powinien tagowi dać do zrozumienia że ci wszyscy youtuberzy są warci kilo kasztanów, jakiegoś wykopka mogę bronić w internecie w ostateczności, ale jakiegoś Oskarka atencjusza nie.
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
@Calvex: Podasz cytat?
Plus projekt "oskar" dobitnie pokazuje, jak łatwo jest wywabić te radskorpiony z ich dandżeonów - i dlatego jest mile widziany pod tagiem xD
Ewentualny wpis
Sam przykład ludologów powinien tagowi dać do zrozumienia że ci wszyscy youtuberzy są warci kilo kasztanów, jakiegoś wykopka mogę bronić w internecie w ostateczności, ale jakiegoś Oskarka atencjusza nie.