Ale mnie w------o babsko jebnięte, podeszłam pod toi toie a tam nie było nikogo pod, rozglądam się czy wszystkie zamknięte, podchodzi facet, a za nim babsko i pyta się czy on stoi i że w kolejce będzie. Coś się otwarło i weszłam, a babsko się sprulo, że bez kolejki wchodzę xd która sama sobie ustawiła z typem który był po mnie. Że ona to dzieci uczy że zawsze w kolejce trzeba stać i że niektórzy to nie mają kultury xd Jakbym była bez dziecka to bym jej coś odpowiedziała ale niestety byłam.i teraz się w------m. Eh
@magdalena-gaska: normalnie z płaskiego jej było walić na dziąsło przy ludziach to by się na drugi raz zastanowiła. A tak to dość że zostałaś niesłusznie posadzona o brzydkie zachowanie to jeszcze będziesz struta chodzić.
@magdalena-gaska: polskie chamstwo. raz jak bylem u lekarza, to jakas baba i dziadyga dobijali sie i otwierali drzwi do gabinetu zebym juz wychodzil xD i komentarze 'bo oni se beda gadac a my tu czekamy' xD
Jakbym była bez dziecka to bym jej coś odpowiedziała ale niestety byłam.i teraz się w------m.
Eh