Aktywne Wpisy

moja-walka +256
Były już CEO Astronomera Andy Byron przyłapany na koncercie Coldplay płacił bajońskie sumy prostytutkom z Only Fansa. Sama Izabella Blair, która identyfikuje się jako Sophie Rain, otrzymała od niego 40k dolarów za spotkania video. Ogółem facet wydał ponad 250k dolarów na prostytutki z OF. Facet z żoną i dwójką dzieci. Nie spodziewałem się, że tacy ludzie, którym jak widać w rzeczywistości nie brakuje bliskości kobiet, korzystają z takich portali. A sumy robią
źródło: temp_file1099581144684056674
Pobierz
moja-walka +34
Blackpill obalony! Przez naukowców, którzy owoce swojej pracy opublikowali w czasopiśmie naukowym PLOS. Badali oni zachowania użytkowników czeskiej aplikacji randkowej i wyszło im, że faceci mają za duże wymagania, bo przesuwają w prawo atrakcyjniejsze od siebie dziewczyny, a na dziewczyny ze swojej ligi zerkają niechętnie, nie mówiąc już o tym, że na dziewczyny z ligi niżej w ogóle nie chcą spojrzeć. Więc po prostu obniż swoje wymagania, bro! Hipergamiczne bestie to jednak
źródło: temp_file8801217143283275377
Pobierz
![[EN] Co by było, gdyby mężczyźni przestali pracować na 30 dni?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c3ad265290916e0ed21c4e93cbe56191e12a64fccc71aac04a2fc5050d9f9727,q80.jpg)

Nie generalizuję, ale sporo osób na tym portalu jest jawnie rasistowskich i antysemickich. Zazwyczaj pod przykrywką czarnego humoru, ale wiadomo o co chodzi. Jak nazwiesz kogoś rasistą, to często odpowiada „to jedna z moich zalet”.
To czemu potem ci sami ludzie są zdziwieni, że naród, który obwiniają o wszystkie problemy świata, ma do nich taki sam stosunek jak oni do niego? I jestem pewien, że jakby jakiś Somalijczyk wrzucił zdjęcie Polaka z jednym zębem goniącego za małpką Żubrówki, to na Wykopie byłby płacz, że szkalują nas na całym świecie.
#afera #mecz
tu nie chodzi o antysemityzm, ale bronisz czegoś czego żaden normalny człowiek nie jest w stanie obronić w racjonalny sposób. Jakby Raków wywiesił transparent "Żydzi do gazu" to pierwszy byś się zesrał.
źródło: legia
PobierzOdwrócę pytanie, z jakiej racji Polacy mieliśmy kochać Żydów skoro na każdym kroku są przez nich obwiniani o mordowanie, palenie w piecu i grabież majątku, a jeśli się w Polsce pokazują to tylko po to
Odpowiadając na drugą część Twojego pytania, nie znam stosunku
Sam już sobie dopowiedz dlaczego tak jest
Nie jest ok, ale to nie jest inputowanie, że jesteś mordercą. Ten transparent zresztą był komentowany negatywnie nawet przez polską stronę, a dwa to takie "dogryzanie" jest wpisane w środowisko kibicowskie, to nie jest ten sam rozmiar
Jak się bardziej skupisz na czytaniu ze zrozumieniem zamiast wpisywaniem promptów do chata i wklejaniu odpowiedzi, to dobrze Ci zrobi.