Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty

jeszcze kilka miesięcy temu; ETH to gowno, kompletny shitcoin, już po ethie. g---o z tego będzie tylko bitcoin. ja czasami nawet broniłem ETH ale straciłem wiarę i sam sprzedałem, nawet nie wiem czy zarobiłem czy straciłem bo nie pamiętam ceny.

tak czy inaczej; teraz hehe to było OCZYWISTE że eth wywali. tak się zawsze dzieje, debile

ten tag to jest złoto xD
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@stasiu84: dlatego mnie rozwalają teksty typu trzeba było tylko trzymać bitcoina. sam już byłem kilka razy napalony na alt sezon i byłem pewien, że wystrzeli, a później chwilę rosło i w dół. W tej hossie moim zdaniem było naprawdę łatwo stracić kasę. Shitcoiny wywalały trochę losowo i nie chciały się trzymać swojego trendu.
  • Odpowiedz
@tubkas12: jak można kupić, później sprzedać i nie znać ceny ?
chyba,że chodzi o 10 usdc to wtedy rzeczywiście to może być nie istotne XD
  • Odpowiedz
  • 1
@kdk7: ja kupowałem w tej hossie bitcoina od 20 tysięcy gdzieś i dokupowałem do mniej więcej 60k. i za każdym razem i na tym tagu i ogólnie ludzie mówili, że jest drogo i pewnie spadnie. Nie przypominam sobie, może to mój błąd z pamięcią, żeby ludzie na tagu pisali żeby kupować bitcoina jak stał za 20k bo jest tani. Były raczej teksty, że jebnie i pamiętam, że też się bałem
  • Odpowiedz
  • 0
@kdk7: wiesz co jadę ten tag, ale też śledziłem youtuberów, byłem na grupach telegramowych, wszyscy się bardziej lub mniej mylili. dlatego mam bekę jak ktoś mówi no wystarczy tylko trzymać bitcoina. im więcej kasy w to wrzucasz i możesz wszystko p-------ć tym to jest trudniejsze.

sam phil też gadał, że ma znajomych którzy w tej hossie wszystko stracili. Tu wystarczy się raz porządnie w-----ć, jeden moment chciwości i lata dobrych
  • Odpowiedz
@tubkas12: ty myślisz,że jutubowe gadające głowy to jacyś ludzie którzy mają pojęcie o inwestowaniu? zapewniam cię że gdyby zarabiali na rynku to nie nagrywali by tych swoich wypocin dla gawiedzie bo i po co niby mieli by to robić? oni maja kwit z wyświetleń i pseudo szkoleń a nie z rynku.
  • Odpowiedz
  • 1
@kdk7: nawet nie chodzi o youtuberów tylko jak ten rynek działa. pozytywne newsy? firmy skupują bitcoina na potęgę? bitcoin korwa stoi i nie może przebić 100 tysięcy, a jak przebija to wraca. Ludzie mówią, no jak przebije 100k to the moon, to jest magiczna liczba. I co? jakiś dziwny boczniak.

teraz rośnie? dlaczego rośnie akurat teraz? ja szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia. może rynek się już nie boi trumpa,
  • Odpowiedz
dam ci tipa, jeśli rynek krypto dalej będzie cykliczny ( co nie jest oczywiste z uwagi min na etfy ) to kup jak rsi bedzie w okolicach 30 na tygodniówce i trzymaj, tyle i aż tyle.
  • Odpowiedz