Aktywne Wpisy

moll +83
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +177
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jeszcze kilka miesięcy temu; ETH to gowno, kompletny shitcoin, już po ethie. g---o z tego będzie tylko bitcoin. ja czasami nawet broniłem ETH ale straciłem wiarę i sam sprzedałem, nawet nie wiem czy zarobiłem czy straciłem bo nie pamiętam ceny.
tak czy inaczej; teraz hehe to było OCZYWISTE że eth wywali. tak się zawsze dzieje, debile
ten tag to jest złoto xD
chyba,że chodzi o 10 usdc to wtedy rzeczywiście to może być nie istotne XD
sam phil też gadał, że ma znajomych którzy w tej hossie wszystko stracili. Tu wystarczy się raz porządnie w-----ć, jeden moment chciwości i lata dobrych
teraz rośnie? dlaczego rośnie akurat teraz? ja szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia. może rynek się już nie boi trumpa,