Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +14
po dwóch miesiącach dotarłem do pani okulistki, powiedziała, że ten mój ból silny oka i wymioty przez 3 godziny co kilka miesięcy, to ona nie wie skąd, ona tam nic nie widzi (hehe), może migrenowe, na kontrolę za dwa miesiące umówion, jak będzie w między czasie kolejny atak to mam obserwować czy to w małym punkcie jest czy promieniuje i gdzie to dokładnie jest
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że
niby wiedziałem, ale tak dużo czasu mija, że

menelf +4
co o mnie myślicie do tej pory, ale tak szczerze

Znalazłem fajną firmę, która szuka kogoś do opieki nad dziadkiem, co chce, żeby ktoś mu dom ogarniał i dawał jeść. 2kola marek na miesiąc, nie jest źle!
Nie mam stałego dachu nad głową, więc może to będzie spoko opcja, żeby dorobić, mieć kontakt z ludźmi i coś ogarnąć.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie — może tym razem się uda, a może znowu będzie jazda bez trzymanki. Ale przynajmniej nie siedzę bezczynnie.
#przegryw
Na ten moment czekam na odpowiedz, jak sie beda ociągać to zadzwonię- niestety to polski numer dlatego wolałbym nie dzwonić bo płacę jak za zboże na telefony zagraniczne
źródło: YmI0MmVjdgwoUjteeRF7GWsKbwQ_SHVPPBJ3T3lca1QxA3hZeQwwASxCKB05RD4fPEAsGiZEKQFmUT0EeRxoQi1ZPh06CyBCLF0vCDJFPw95BysMMFx0WX4GKUBiU2lZZAh_C2JHbV5wAy8PYlg8DngEbxA
PobierzNie ma co sie rozczulać. Jakby sie udalo moze jakis tag bym założył z tej okazji i opowiadał jak to wygląda XD