śniła mi się c--a wypięta normalnie na wierzchu bez wstydu i wszyscy patrzyli normalnie że aż się obudziłem z niedowierzania ale w sumie to czemu tak jest że c--a jest tak skrzętnie ukrywana zamiast być po prostu noszona na wierzchu? no chyba że tak trochę jest i każdy normalny samiec co ma zobaczyć to zobaczy bez problemu a tylko przed takim odpadem jak ja to jest zablokowane.. w sumie na logikę to jedyne sensowne wyjaśnienie.. jakby wszyscy byli fajni to przecież po co baby by miały specjalnie przykładać starań i chować przed kimś cipe i pocić się pod jakimiś gaciami
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
no chyba że tak trochę jest i każdy normalny samiec co ma zobaczyć to zobaczy bez problemu a tylko przed takim odpadem jak ja to jest zablokowane..
w sumie na logikę to jedyne sensowne wyjaśnienie.. jakby wszyscy byli fajni to przecież po co baby by miały specjalnie przykładać starań i chować przed kimś cipe i pocić się pod jakimiś gaciami
Komentarz usunięty przez autora Wpisu