Wpis z mikrobloga

#przegryw Dzisiaj o 24 wjeżdża Hydroxyzinum (10) na sen, zobaczę jakie efekty. Mam nadzieję, że zdążę obejrzeć odcinek Columbo. Trittico (150) 4 godz. czekania, a Lerivon (30) szybko mnie usypiał w ciągu jednej godziny.
Oczywiście Fevarin boży już spożyty. #ocd
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@8o9p0: @jueun polecacie fevarin? ciągłe negatywne myśli ciągle mnie męczą, mam szereg objawów somatycznych i silną nerwice. tylko raz miałem remisje po escitalopramie która trwała tydzień i przestało działać. Polecacie fevarin?
  • Odpowiedz
  • 0
@whiteopium: Na mnie fevarin działa dobrze tzn. zmniejszył objawy tak o 60% i na a-----l mam mniejszą ochotę. Ale czy tobie pomoże, to już musisz pogadać z psychiatrą.
  • Odpowiedz
  • 0
@whiteopium ja zacząłem leki właśnie od escitalopramu, jedyne co mi dał to unormował sen, poza tym brak działania i jazdy w trakcie wprowadzania leku. Co do fevarinu to naprawdę mi zrobił robotę, brak problemów przy wprowadzaniu i dużo mi pomógł pod względem lękowym
  • Odpowiedz
@jueun: u mnie esci trochę działał ale bardzo słabo… powiedziałbym że tak na 10-20% bo czułem się trochę lepiej był słaby i to w max dawce… czyli fevarin spowodował u Ciebie 100% remisję choroby?
  • Odpowiedz
  • 0
@whiteopium nie, myślę że to niemożliwe. Ale dużo zdziałał i w połączeniu z terapią można było dobrze żyć. Teraz jestem na większej dawce i też daje radę choć już nie prowadzę terapii i widzę skutki
  • Odpowiedz