Wpis z mikrobloga

@JulianGangol: nie cierpię bezwartościowyvh materialistek dorabiających sobie ideologię do swojej toksyczności. Napluł bym tej manipulantce na ryj. Chociaż to może lubić.. to nie wiem kopa w dupę albo zamknąć w publicznym toi toju.
  • Odpowiedz
@JulianGangol: Dawno temu miałem kumpla spermiarza, którego z czasem nawróciłem, zamiast być betabankomatem chodzi na divy i wydaje kasę na swoje zainteresowania.
Śmieli się że idą vympayer i jego libido, bo to on za każdym razem widząc ładną laskę rzucał "ruchałbym".

Po co ten przydługi wstęp?
Nigdy nie ruchałbym tego czegoś z filmiku
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: Historia o tym jak faktycznie uratowałem mu życie i godność posłałaby mnie do więzienia, uratowałem go przed roksą która zaszła w ciążę z klientem a z niego chciała zrobić ojca zgrywając świętą. Ja jestem powodem dla którego poroniła i kiedy powiem "bu" k--------e się zesra. Ale szczegółów nie opiszę bo feministki czychają
  • Odpowiedz
@JulianGangol: pytanie kto tu jest bardziej ekhm... "zaradny"? Huop co zabiera randomowa laske na wycieczke, czy ten co ostroznie wydaje pieniadze?

• Odpowiedz
@JulianGangol: pozwólmy głupim ludziom być głupi - świata się nie zmieni. Osoby z takimi przekonaniami miałyby pewnie laga na wieść, że istnieją kobiety, które angażują się w relację zarówno emocjonalnie jak i finansowo. Ktoś ją bardzo skrzywdził pozwalając, aby dorosła w przekonaniu, że wartość człowieka leży w jego pieniądzach - może za dużo mediów społecznościowych. Trochę nie dziwi, że kolejne pokolenia mają problemy z wchodzeniem w stałe związki, kiedy naoglądają
  • Odpowiedz
@JulianGangol: baba nie ogarniam ze wyjscie na randkę nie zawsze musi oznaczac koszta W szczególności kiedy na randce za jej zarcie nie zamierzasz płacić to wybór restauracji moze byc zwyczajnie kłopotliwy bo nigdy nie wiesz kto w jakiej jest sytuacji finansowej. A jeśli laska uwaza ze to Ty masz za wszystko płacić i obrazi sie za to ze rachunek za swoje zamówienie bedzie musiała uregulować samodzielnie to juz oczywiste ze
  • Odpowiedz