Wpis z mikrobloga

#przegryw Cieszę się gdy widzę trzeźwy okiem n0rmictwo które kompromituje się na Maxa czuje się wtedy mniej z-----y. A oto przykład z mojego mieszkania gdzie wynajmuje pokój.
Koleś który jest właścicielem tego lokum mieszka w salonie a salon jest z kuchnią. Więc mało komfortowy układ ale generalnie on jest spoko i rzadko się widujemy pobiewaz mijamy się często i nikt nikomu w drogę nie wchodzi. Ale on wpadł na pomysł że zaprosi swoją lubą i jej synem do siebie (ukr obywatele) i o ja p--------D wczoraj zobaczyłem ich pierwszy raz ale nie spodziewałem się takiego szoku ona ze 120kg przy 1m70cm (nie przesadzam) a syn oski około 2m. I oni w trzech spia w tym salono kuchni. Jak ro zobaczyłem dziś rano jaki to jest TETRIS to musiałem szybko lecieć z kawą do swojego pokoju żeby się wyśmiaćXD no beka. Ale najlepsze jest to że oni będą tak 2 tygodnie a właściciel mieszkania wczoraj kazał do tego jej syna mówić do siebie tatoXD Choroszcz. Nie mogę się doczekać weekendu ale będę kisnąXD będę wrzucal zdjęcia z Tetrisu
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TencoPrzegral 1,7 metra i 120 kg baby, nooooo, musi być sporo smalcu. Ok, sam mam na liczniku prawie 115, ale jestem wyższy o 10 cm i posiadam jakąś parę w łapach. A ona pewnie się męczy, jak ma zgrzewkę mleka podnieść.
  • Odpowiedz