Wpis z mikrobloga

@innv Bo tak najpewniej było, nie mogła się odzywać bo jeszcze by zaburzyła linię partyjną pisu, do tego zadania był wyznaczony andrzejek i tylko on, a ona miała ten pech że jest jego żoną.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@NissanZ32 ta zdublowalo mi się xD myślę że wrzucając 2x ten sam obrazek na mirko zrobiłem więcej niż owa pierwsza dama w 10 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ChochlikLucek: milczała wymownie, wykonywała znaczące gesty, wybierając spotkanie z Kołem Gospodyń Wiejskich zamiast Kongresu Kobiet dała wyraźnie do zrozumienia jakie są jej poglądy. I jej to wybaczone nie zostanie.
  • Odpowiedz
@innv: wedlug doniesien u pińskiego, gonca i potem stanu wyjatkowego Agata miala zlozyc pozew o rozwód przed pierwszą kampanią prezydencką więc z jednej strony rozumiem babe, być przez 10 lat w małżeństwie w którym sie nie chce byc to musi byc meczarnia
  • Odpowiedz
@marv0oo: piński był pierwszy. Teraz mówią o tym inne portale. Co o nim nie mówić czasem ma dobre informacje które z reguły sie potwierdzają. Np start Stanowskiego w wyborach jeszcze zanim kanał ziobro wystartował
  • Odpowiedz