Wpis z mikrobloga

@bylu: "Bo już gdzieś widziałem pompę... " Czy wy naprawdę nie analizujecie tylko lecicie jak ćmy do ognia? Trochę to przypomina wyciąganie kartofla z ogniska gołymi rękami licząc, że się nie poparzysz i zjesz kawałek pospolitego warzywa zanim się doszczętnie zjara. Zamiast najeść się porządnym obiadem. Trochę to wygląda jak szukanie po śmietnikach co się jeszcze nada i dostarczy kalorii. Porządny obiad oferuje płynność, strukturę oraz najważniejsze... większą przewidywalność smaku.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Savaris ja jestem po same kule od tego płaskiego momentu najbardziej po lewej na wykresie. Po prostu dużo dobrych wiadomości plus to że w zeszłym roku po nagłym wzroście utrzymaliśmy wartość i doszliśmy do ATH każe prowokująco zapytać
  • Odpowiedz
@bylu: Szybka analiza dla Ciebie... odbija się właśnie od strefy wykupu. Ale tam gdzie widzisz na szaro "Equalibrum" jest to zazwyczaj albo konsola albo swoisty opór. Jeśli to przebije to bym się dopiero zastanawiał osobiście nad podjęciem zysków przy Oporze i strefie Sprzedaży w okolicy 0,00001600... Order book mówi że tam dużo ludzi chce się cashować. To nie jest porada inwestycyjna i nie wiem jak zachowa się rynek na tym
Savaris - @bylu: Szybka analiza dla Ciebie... odbija się właśnie od strefy wykupu. Al...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz