Aktywne Wpisy

lubie-sernik +10
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +30
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

Kiedyś moja była dziewczyna miała przyjaciela, który od początku był dla mnie wrzodem na du... Często wtrącał się w nasz związek, wyraźnie traktując mnie jak rywala, aby zająć moje miejsce. Nie ukrywał tego, wprost powiedział jej, że ją kocha i namawiał, żeby ze mną zerwała. Cały czas na mnie gadał do niej negatywne rzeczy. Ona była ze mną szczera i mi o tym powiedziała.
A Wy co byście zrobili w takiej sytuacji? jakby wam dziewczyna to powiedziała i jeszcze nie chciałaby z nim zerwać kontaktu?
Ona nie zamierzała przerywać z nim kontaktu, ale z drugiej strony nie czułem zagrożenia. To był serio tylko przyjaciel. Był mega brzydki, gruby, z pryszczami na twarzy itp. coś jak # przemcel z twarzy. Serio bardzo brzydki.
Po naszym rozstaniu nie związała się z nim, mimo że wiedziała, że on tego bardzo chciał. Znalazła sobie zupełnie kogoś innego xD a on nadal tylko przyjaciel.
Mimo wszystko czuje jakiś niesmak. A wy jakbyście zareagowali w mojej sytuacji? grozili typowi, aby spylał czy coś? bo dla mnie to troche dziwna abstrakcja była.
#s--s #zwiazki #rozowpaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: IlnktkpTURBXy9iM2E4OTY0YzllZDU5M2JhNTQ4OTJlZjc4MGE2MTU2MC5qcGeSlQMAH80D6M0CMpMFzQOYzQH0
Pobierz@mirko_anonim: Skoro taki typ odczepiał wagonik to aż się boję pomysleć kim jest autor tego wpisu i dlaczego to dzisiaj wspomina xD
@Noniusz: to pokazuje, ze nie ma przyjaźni męsko-damskiej. Zawsze w kolejce się taki ustawi i będzie czekał na jego kolej aby zakisić w księżniczce.