Aktywne Wpisy

simpiara +121
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Lardor +14
Zastanawiam się czy zastawianie dwóch miejsc parkingowych w tym przypadku to złośliwość czy brak umiejętności? #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody
źródło: 1000084850
Pobierz

źródło: linux-mint-is-not-just-a-distro-for-beginners-v0-egf9xcexg93f1
Pobierz@5lutW4arrior616:
Swoją drogą - też przez to przeszedłem, ale finalnie i tak wróciłem do archa, który ku mojemu zaskoczeniu bardzo mocno się poprawił ze stabilnością. Nic na nim nie robię od lat, aktualizuję kiedy mi się przypomni i wszystko działa.
@wstanczyk: nie lubię minta ale masz pewność? Mint ma lepiej wygrzane pakiety.
@wstanczyk: Moje doświadczenie jest takie, że arch nigdy nie miał problemów ze stabilnością a jedyna "destabilność" brała się jak miałeś za dużo gówien z syfiastego AUR poinstalowane.
@Kryspin013: No z tego co wiem, to Mint jest nakładką na ubuntu właśnie. Jeszcze nie trafiłem na taką przeróbkę oficjalnego i znanego distro, która byłaby lepsza od oryginału. Celem minta nie było w ogóle to, aby było to ubuntu z bardziej upodobnionym do windowsa GUI?