Dzisiaj mój komputer zdecydował, że nie będzie widział, że telefon (Sony Xperia L) jest podłączony pod USB. W panelu sterowania w urządzeniach go widział, ale miał jakiś problem ze sterownikiem. Więc spróbowałam go zainstalować ponownie - niestety nie udało się. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?
@Ilovestripes: wywal sobie wpisy ze cos bylo w usb wpinane, jest taki programik co to robi z automatu,potem wywal sterowniki i zainstaluj raz jeszcze, mi tak pomoglo na karte dzwiekowa bo juz nic innego sie nie dalo.Powodzonka
@Ilovestripes: A rozumiem, że działało ogólnie wcześniej? Kiedyś rzekomo pomagało zainstalowanie najnowszego Windows Media Playera, ale potraktowałbym to jako akt desperacji. :P Jeśli próbowałaś do tego uruchamiać komputer, i telefon też, ponownie to chyba zostanie Ci pytać wujka G. albo zaprzęgnąć tego paska jednak.
Dzisiaj mój komputer zdecydował, że nie będzie widział, że telefon (Sony Xperia L) jest podłączony pod USB. W panelu sterowania w urządzeniach go widział, ale miał jakiś problem ze sterownikiem. Więc spróbowałam go zainstalować ponownie - niestety nie udało się. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić?
Na innym lapku od razu zaskoczyło.
@pawzub: @koc_grzewczy: no nic, jutro spróbuję albo zaraz przegonię #niebieskipasek ;) dziękuję.
źródło: comment_iiMBMMeRh85PHiJOFi0A3IPDJg1FxcbW.jpg
Pobierz