Wpis z mikrobloga

Jak zwykle lineupy brudstockowe nie zawodzą, tu jakiś industrial/progressive metal, a zaraz wskakuje jakieś randomowe reggae, a gdzieś tam jeszcze pomiędzy jakaś ochrypnięta rapująca menelica, poezja śpiewana na skrzypcach, ich troje XD Brakuje rozmrożonej Marylki jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°) z 2-3 zespoły warte uwagi,a reszta to jakieś niszowe zespoły z generatora muzyki gatunkowej, które zna z 5 osób XDDDDDD Fajną ekipę żeście zmontowali ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#woodstock
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prawdziwy_Oponiarz ale ty mi nie tłumacz czym jest woodstock bo ja to dobrze wiem XD.
OP żali się na coraz gorszą jakość dobieranych artystów i ja mu przyznaję rację, natomiast ty piszesz że właśnie o to chodzi w tym festiwalu, to pytam o sprecyzowanie.
Nie wydaje mi się aby to było celem festiwalu, raczej mają problemy ze znalezieniem chętnych, tendencję spadkową niestety widać od lat.
Nie zdziwię się jak za pare
  • Odpowiedz
@StaraSzopa myślę, że z czasem Woodstock zwyczajnie się zwine. Juri się starzeje, a to on jest siłą napędową WOŚP i Woodstocku. W końcu będzie musiał wybrać jedno. Z drugiej strony ten festiwal to ogromna marka, możliwe że ktoś ją odkupi i przekształci w biletowaną imprezę, moim zdaniem to będzie pudło, bo na byciu festiwalem darmowym Przystanek stoi.
  • Odpowiedz