Aktywne Wpisy
Ostatnio byΕem na randce z #tinder z dziewczynΔ
30 lat, ktΓ³ra pracuje w wojsku. Jak mi zaczΔΕa opowiadaΔ jakie ma benefity, za co nie musi pΕaciΔ, za jakΔ
kwotΔ dostaΕa od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkΔ idzie itp. to mi siΔ odechciaΕo jΔ
poznawaΔ i nastΔpnego dnia jej napisaΕem, ΕΌe nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje byΕy za udziaΕ w wojnie czy coΕ podobnie niebezpiecznego, ale ona za
123radzio +14
Teraz rozumiem, czemu tak wielu ludzi sprzedaje swoje elektryki. Nie dziwiΔ siΔ widzΔ
c te kolejki na aplikacjach, i tak jest kaΕΌdego dnia.
To jakiΕ absurd. Sam bym sprzedaΕ auto, gdybym miaΕ za kaΕΌdym razem Εaskawie staΔ i czekaΔ na Εadowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
To jakiΕ absurd. Sam bym sprzedaΕ auto, gdybym miaΕ za kaΕΌdym razem Εaskawie staΔ i czekaΔ na Εadowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz

@Orbiter01: zacznij uΕΌywaΔ AI
@Orbiter01: ale samo AI siΔ nie wyklika, ktoΕ tego musi uΕΌywaΔ.
MoΕΌesz teΕΌ iΕΔ na kasjera, nie ma problemu, idΕΊ gdzie Ci pozwoli
@Anihilacja_entropii: za rok lub za trzy lata powstanie chat AUTOGPT i wtedy bΔdzie pozamiatane robotΔ stracΔ wszyscy programiΕci......
@Orbiter01: zostaΕ AI
@Orbiter01: juΕΌ wiem, dlaczego jesteΕ niepotrzebny. Bo mnie nie czytasz lub teΕΌ nie rozumiesz.
JeΕΌeli wiesz, ΕΌe za rok lub trzy to tym bardziej przekwalifikuj siΔ na AI promptera czy jak to tam siΔ nazywa, kiedy wymyΕlono koparkΔ to kopacze ΕopatΔ stracili (w wielu miejscach) pracΔ, ale nie zgadniesz, moΕΌesz zostaΔ operatorem koparki.
Rozumiem, ΕΌe nie
@Orbiter01: optymizm, ΕΌe dasz radΔ? Faktycznie, zgadzam siΔ z TobΔ .
W innych miejscach nie widzΔ, nutki optymizmu