Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +12
PoleΔ mi ksiΔ
ΕΌkΔ. NiewaΕΌny gatunek, ani dΕugoΕΔ. TakΔ
, ktΓ³ra zrobiΕa na Tobie wraΕΌenie i moΕΌesz jΔ
komuΕ z czystym sercem poleciΔ.
Dajcie jakieΕ propozycje bo nie wiem co czytaΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) I myΕlΔ, ΕΌe nie tylko ja mogΔ na takich polecajkach skorzystaΔ.
#ksiazki
Dajcie jakieΕ propozycje bo nie wiem co czytaΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°) I myΕlΔ, ΕΌe nie tylko ja mogΔ na takich polecajkach skorzystaΔ.
#ksiazki

MonazoPL +49
Ruszamy z nowym #rozdajo β wygraj kartΔ podarunkowΔ
do Allegro o wartoΕci 100 zΕ!
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powrΓ³ciΕa β za zamΓ³wienie karty kredytowej (ktΓ³ra moΕΌe CiΔ kosztowaΔ okrΔ gΕe 0 zΕ) i speΕnienie prostych warunkΓ³w dostaniesz
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powrΓ³ciΕa β za zamΓ³wienie karty kredytowej (ktΓ³ra moΕΌe CiΔ kosztowaΔ okrΔ gΕe 0 zΕ) i speΕnienie prostych warunkΓ³w dostaniesz
ΕΊrΓ³dΕo: dyson v8 citi monazo
Pobierz

@Orbiter01: zacznij uΕΌywaΔ AI
@Orbiter01: ale samo AI siΔ nie wyklika, ktoΕ tego musi uΕΌywaΔ.
MoΕΌesz teΕΌ iΕΔ na kasjera, nie ma problemu, idΕΊ gdzie Ci pozwoli
@Anihilacja_entropii: za rok lub za trzy lata powstanie chat AUTOGPT i wtedy bΔdzie pozamiatane robotΔ stracΔ wszyscy programiΕci......
@Orbiter01: zostaΕ AI
@Orbiter01: juΕΌ wiem, dlaczego jesteΕ niepotrzebny. Bo mnie nie czytasz lub teΕΌ nie rozumiesz.
JeΕΌeli wiesz, ΕΌe za rok lub trzy to tym bardziej przekwalifikuj siΔ na AI promptera czy jak to tam siΔ nazywa, kiedy wymyΕlono koparkΔ to kopacze ΕopatΔ stracili (w wielu miejscach) pracΔ, ale nie zgadniesz, moΕΌesz zostaΔ operatorem koparki.
Rozumiem, ΕΌe nie
@Orbiter01: optymizm, ΕΌe dasz radΔ? Faktycznie, zgadzam siΔ z TobΔ .
W innych miejscach nie widzΔ, nutki optymizmu