Wpis z mikrobloga

@jakismadrynickpolacinsku Rozwoziłem tam pizzę bardzo dawno temu. Szefowa prosiła bym powiedział im wprost jeżeli zmienię pracę, czy coś, by nie wystawiać ich z dnia na dzień. Guess what, wywalili mnie po 2 miesiącach z dnia na dzień XD

Ale picka dobra była
  • Odpowiedz
@jakismadrynickpolacinsku: @Szajwus Oni jak się otwierali to byli jedną z topowych restauracji w Kielcach. Później nie wiem co tam się stało, podobno zmienili kucharza i jakość padła całkiem. Kilka razy zamówiłem i była bardzo średnia co przy ich cenach nie bylo dla mnie akceptowalne. No i najwidoczniej tak jak ja pomyślało więcej osób skoro się zamykają.
  • Odpowiedz
@jakismadrynickpolacinsku Trochę tak, ale w sumie dobrze płacili. Miałem wtedy jakieś 11 Ziko za godzinę plus 50gr od kilometra. Oczywiście mi się to fajnie kalkulowało, bo miałem auto w gazie, co wtedy chodził po złotówkę jakoś
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk Nie wiem czy to od kucharza zależało. Pamiętam, że było dwóch i mieli różne dni. Generalnie składniki wtedy mieli dobre bardzo i jakieś kontrole od Włocha co wpadał czasem sprawdzić czy trzyma poziom. Nie wiem, czy od niego brali składniki czy coś, ale tyle usłyszałem.
  • Odpowiedz
  • 1
@jakismadrynickpolacinsku Placek do pizzy w biedronce 5 zł i zauważyłem, że coraz więcej ludzi robi sobie pizze samemu. Lepiej tak niż w-----ć 7 dych za placek z pizzeri który niczym się nie różni od tego z biedronki.
Jakie ceny mieli? A pizza od nich dobra była?
  • Odpowiedz