Aktywne Wpisy

Francesco123 +129
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +322
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wylogowanie stawało się pierwszy raz tym dobrym wyjściem pomimo że zawsze uważałem że to zło.
Dałem sobie ostatnią szanse żeby spróbować się uratować.
Przeczytałem dwie książki i wysłuchałem 5-7 godzin materiałów żeby upewnić się czego potrzebuje żeby sobie pomóc.
Okazało się że środki o wartosci góra 1-2zł dziennie uwolniły mnie z dnia na dzień od depresji która mnie męczyła tyle lat xD
Wszelkie lęki, smutek czy inne nagatywne oraz destrukcyjne emocje już nie występują xD
Wreszcie czuje że żyje xD
Taki jestem zajebiscie zadowolony teraz xD
#depresja #chwalesie #zdrowie
źródło: 1000002110
Pobierz@KonserwatywnyMocny: ChAD?
@KonserwatywnyMocny: Z taką próbą to równie dobrze można powiedzieć, że pizza leczy depresję.
Te małe białe to Pregabalina ( ͡º ͜ʖ͡º)
Więc potrzebowałeś witamin żeby Cie odmuliło, a samodiagnozowana depresja to cichy krzyk o atencję, żeby internauci Cie Ojojali
to za mało aby stwierdzić że ci to ostatecznie pomogło. zrób wpis za
Napiszesz co to dokladnie? Glownie ten podcast.
@KonserwatywnyMocny a jakie ksiazki pomogly?
źródło: 464fdd417d3d95c7c90454d2a60d4e4df7f112e188fd541307a3dd8cb5f8dff7
PobierzU mnie najbardziej negatywne myslenie o sobie samym nawala, autosabotaz, niekontrolowane ukeganie popędom i nawykom, brak zainteresowan i wyuczonych zdrowych sposobow na ladowanie dopaminy, stany depresyjne i lękowe (w tym fobie spoleczne), odtwarzanie traum