Wpis z mikrobloga

@BalonowySutener: oni mają to w dupie, są tam gdzie korzyści i profity, orbanowi oddali stacje lotosu ile? ponad 400 stacji? a dziwnym trafem udział w węgierskim MOL mają polacy xD tylko nikt nie wie kto bo to "TAJNE" XD oczywiście że pisowcy, dostali wzamian też azyl
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: dwójmyslenie. Nakladają do łbów wyznawców, jakimi to nie są patriotami, tylko POLSKA, Putin zły, Rosja zła, Tusk agent niemiecko-ruski. Jednocześnie będą współpracować z rosją i pośrednikami, szvzuć na Unię Europejską, planować wspolną przyszłość z wegrami i nakladać do łbów wyznawcom, że to właśnie tędy droga.

Książkowy przykład dwójmyślenia i co bardziej rozgarnięty pisowiec będzie widział, że jedno z drugim się wyklucza, ale i tak się będzie trzymał tego, co
  • Odpowiedz
wystarczy, ze oni wiedzą, ze ich elektorat jest tak ciemny, ze tego nie rozumie

Uwielbiam te wynurzenia jasnego elektoratu, który doskonale rozumie pojęcie mądrości etapu i tak w 2021 z młodym Stuhrem płakali, żeby wpuszczać uchodźców z Białorusi, a w 2023 (tak od 13 grudnia) to jednak zawsze byli po stronie ostrej polityki imigracyjnej. Przykładów można mnożyć. Od paliwa po 5.19PLN, po uznawanie instytucji typu Sąd Najwyższy, w zależności od tego, czy
eduardo-garcia - >wystarczy, ze oni wiedzą, ze ich elektorat jest tak ciemny, ze tego...

źródło: 1000008869

Pobierz
  • Odpowiedz
Najbardziej zagorzali antyputinowcy, pierwsi do oskarzenia kogoś o agenturalność rosyjską, ale Orban patriota i bohater

Może w sekciarskim świecie to się nie mieści w głowach, ale wyobraź sobie, że można kogoś szanować za pewne cechy, a karcić go za inne. Mam nadzieję, że ta wiadomość nie pospala ci styków ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Orban to płotka w świecie geopolityki. Mimo ostrzeżeń całej CEE, to niemcy i Angela Merkel (swoją drogą, polityczny
eduardo-garcia - >Najbardziej zagorzali antyputinowcy, pierwsi do oskarzenia kogoś o ...

źródło: 1000009588

Pobierz
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: Popełniasz błąd w założeniach, że oni próbują łączyć jakieś kropki. To są bezmózgie npc, które popierają tego, kogo jakiś łeb z telewizora każe im popierać i bezrefleksyjnie powtarzają usłyszane hasełka. Tam nie zachodzi żaden proces myślowy. Papuga prawdopodobnie wykazuje się większym zrozumieniem słów, które powtarza.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: i to jest ta rożnica. Ja mam swoj mozg i zdolnosć analizy. Ty sugerujesz, ze ja myślę czyimś przekazem partyjnym. Przekazem partyjnym kieruje sie elektorat pis, ktory łyka wszysto.
  • Odpowiedz