Aktywne Wpisy

maikeleleq +10
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

To ci odznaczeni przez Dudę?
Mowa oczywiście o Karnowskim, ale jakby mógł to Orbana by też odznaczył.
Książkowy przykład dwójmyślenia i co bardziej rozgarnięty pisowiec będzie widział, że jedno z drugim się wyklucza, ale i tak się będzie trzymał tego, co
Uwielbiam te wynurzenia jasnego elektoratu, który doskonale rozumie pojęcie mądrości etapu i tak w 2021 z młodym Stuhrem płakali, żeby wpuszczać uchodźców z Białorusi, a w 2023 (tak od 13 grudnia) to jednak zawsze byli po stronie ostrej polityki imigracyjnej. Przykładów można mnożyć. Od paliwa po 5.19PLN, po uznawanie instytucji typu Sąd Najwyższy, w zależności od tego, czy
źródło: 1000008869
PobierzMoże w sekciarskim świecie to się nie mieści w głowach, ale wyobraź sobie, że można kogoś szanować za pewne cechy, a karcić go za inne. Mam nadzieję, że ta wiadomość nie pospala ci styków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Orban to płotka w świecie geopolityki. Mimo ostrzeżeń całej CEE, to niemcy i Angela Merkel (swoją drogą, polityczny
źródło: 1000009588
Pobierz