Aktywne Wpisy

ibleedforyou +1051
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

No i tak się stało że w dniu inauguracji pierwszej kolejki ekstraklasy miałem przed sobą podróż pociągiem, taką na parę godzin. I właśnie stałem przed jakimś kolporterem, do którego wszedłem. Okazało się że skoro inaguracja ekstraklasy, to i Skarb Kibica jest dostępny. Wziąłem go dumnie mając w głowie flashbacki z okresu gdy się w niego zaczytywałem, już miałem iść do kasy gdy nagle *ukłucie w sercu, szybszy oddech. Zobaczyłem cenę - 25zł. ILE?! Za dzieciaka te 15-12 lat temu płaciłem tyle co mama dała na bułkę, ale za to wszystkie lekcje z kumplem z ławki mieliśmy co robić. Oczywiście odłożyłem go na półkę, zapominając o sprawie. Ja wcale się nie dziwię że prasa dzisiaj chyli się ku upadkowi, skoro za taki cienki skarbik kibica muszę zapłacić co za grubaśne pismo branżowe. Gdyby to było jeszcze ich jedyne źródło utrzymania, ale nie - paywall, reklamodawcy na stronie, kasa z Onetu, kanały w mediach, a gazeta zeszła już na dalszy plan i nawet nie jest dziennikiem. Szkoda mi tego co z nią zrobili...
#mecz #ekstraklasa #przegladsportowy #prasa #tetrycy
źródło: image
Pobierz