Wpis z mikrobloga

i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie nasze Polki nasze rodaczki wielkie osoby ,i tak wyjątkowe i ważne bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz je sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest szacunek .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takich wspaniałych osób jak Polki .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że nie szanujesz wartości jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z Polek robił takich ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile Polki zrobiły ,one były kimś a ty kim jestes żeby z nich sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle Polek ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Polki są autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to wartości i szacunek ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz wartości to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim były Polki jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za takie osoby jak Polki bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu zasad ani jednego szacunku nie chodzi tutaj o wartości mnie ale wogóle ogólnie o zasady szacunku żeby mieć jakąs godnosc bo Polki nikogo nie obrażały a ty za co je obrażasz co? no powiedz za co obrażasz takie osoby jak Polki ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz wartości to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

#zydkrecikorba #bekazrozowychpaskow #spermiarzalert #pasta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@schweizer: Efekt papieża wiecznie żywy. Wykopki nie zauważyły jak same się stały łatwymi do zbaitowania starymi babami. Spróbuj pośmieszkować z Sławosza nowego Wielkiego Polaka i oglądaj show xD
  • Odpowiedz
@schweizer @Styline a ja w ostatnim czasie zauważyłem, że pojawiło się multum frustratów na tej stronie. Ludzi z którymi można poprowadzić normalną dyskusję na poziomie zostało może kilkunastu (bardziej kilku), a o wymianie zdań przy odmiennych poglądach nawet nie wspomnę, aktualnie przy wrzucaniu komentarza ze swoim zdaniem masz 80/20 szans, że trafisz na odpowiedź kogoś, kto by Cię ukamieniował za to, że myślisz inaczej niż on
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur możliwe, nie korzystam za bardzo z innych sociali poza oglądaniem story i reelsów na ig, denerwuje mnie to, bo jeszcze 2-3 lata wstecz miałeś wręcz pewność, że wyrażając swoje zdanie ktoś kulturalnie odpowie przedstawiając swój punkt widzenia, jak ktoś wyjechał z hamówą to został zjechany przez ciebie i 5 kolejnych wykopków. Pierwszy przykład z boku, wejdź w mój profil i znajdź post od chłopka co jakieś zgruzowanego Opla remontuje, kulturalnie
  • Odpowiedz