Wpis z mikrobloga

@illiteratewombat: To trochę jak z Balenciagą - sprawdzają, jak daleko mogą się posunąć w tej parodii a nadal będą pelikany, które to łykają.
W razie gdyby ktoś nie wiedział: oni sprzedają buty wygladające na mocno używane, za 999,00 €.
kwark64 - @illiteratewombat: To trochę jak z Balenciagą - sprawdzają, jak daleko mogą...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@illiteratewombat: Głupsze rzeczy widziałem wrzucane jako prawdziwe więc ciężko po was zgadnąć. W sumie to nawet myślę, że się zorientowałeś jak inni Ci to napisali.

Zresztą najbardziej plusowany komentarz pod Twoim wpisem to ktoś zastanawiający się czy to na serio. Z kolei drugi najbardziej plusowany komentarz zachwyca się tym "przypadkowym" nazwiskiem. Więc nie wiem dlaczego ironizujesz skoro prawie wszyscy plusujący Twój wpis się nie zorientowali.
  • Odpowiedz
@TheDziobaker: Może plusują dlatego, że widzą w tym satyrę na idiotyczne artykuły? Wiesz, takie czytane przez ludzi biorących wszystko na serio i mających na dzień dobry zdanie i łatkę „wy” na temat ludzi, których nigdy na oczy nie widzieli. Takich Twojego pokroju XD
  • Odpowiedz