Wpis z mikrobloga

Ankieta.

#kosmos #finanse

Czy Sławosz powinien oddać 300M

• Tak 60.4% (32)
  • Nie 17.0% (9)
  • Mogę mu jeszcze zasponsorować kotlety na Hawajach 22.6% (12)

Oddanych głosów: 53

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

widzę że masz mózg na poziomie sieci neuronowej

@PopeLeon: No i odpowiedziałeś kolejnym rozpruciem, a dalej nie wiem skąd Uznański miałby wziąć 300 mln i dlaczego miałby je zwrócić, skoro wykonał zleconą pracę?

jaką testowałem w 1997 na windows 95

To co się po***ło w twoim życiu przez ostatnie 30 lat, że dziś zostało ci już tylko codzienne (wręcz kompulsywne) wylewanie frustracji za to, że konkretnemu człowiekowi coś wyszło w
  • Odpowiedz
  • 0
@Rancor: nawet czat gpt rozumie kontekst, sarkazm, trolling i śmieszkowie a ma IQ półgłówka, u ciebie to jest całkowity dramat... kiedyś na takich jak ty mówiło się że mają kij w dupie, nie wiem jak dziś młodzież mówi, musiałabym się zapytać dzieci
  • Odpowiedz
nawet czat gpt rozumie kontekst, sarkazm, trolling i śmieszkowie a ma IQ półgłówka, u ciebie to jest całkowity dramat...

@PopeLeon: Ciekawe czy zrozumie też kompleksy. A widać, że czyjś sukces strasznie cię musi uwierać, tak bardzo, że poświęcasz całe dnie na rozpruwaniu się z tego powodu. To oznaka jakichś grubszych problemów, aniżeli czyste śmieszkowanie
  • Odpowiedz
widać z matematyką też u ciebie nie halo

@PopeLeon: Nie mam problemów z matematyką, nie odpowiadasz mi absolutnie na żadne pytanie i wciąż nie uzasadniłeś skąd u ciebie ta chora obsesja na punkcie jednego człowieka? Doskonale też wiem, że prowadzisz przemyślaną dezinformację pod pozorem śmieszkowania. Walenie dzień w dzień kłamliwych i nienawistnych postów na jeden temat to już nie jest śmieszkowanie, ani sarkazm, tylko choroba
  • Odpowiedz
  • 0
@Rancor: O widzę pan doktor, określenie chora sugeruje że zdiagnozował pan chorobę. Jaką?
Ma pan jakieś kompetencje do diagnostyki?
Czy wyssane z palca trzymanego w dupie zamiast kija?
  • Odpowiedz
@PopeLeon: Człowieku, twoje problemu i schorzenia pozostawiam do ogarnięcia tobie. Będziesz dalej siał ferment i dezinformację, to będę to dementował, proste
  • Odpowiedz