Aktywne Wpisy

Francesco123 +176
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +469
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I przy okazji opowiem swoje coolstory z czasów gimbazy. W klasie mieliśmy dość przypałowego kumpla, który zresztą nie zdał w drugiej klasie. A więc, lekcje chemie mieliśmy w specjalnej klasie, gdzie były jakieś probówki, mierniki etc. A nauczyciel miał dodatkowo taką mała kanciape, gdzie trzymał rożnego rodzaju roztwory. Kanciapa ta mieściła się zaraz obok sali i wejście było tylko od sali. (załączam zdjęcie podglądowe) I właśnie któregoś pięknego dnia nauczyciel poszedł do swojej kanciapy po coś, a kumpel go tam zamknął.
Nauczyciel trochę zdezorientowany, zaczął szarpać za klamkę, następnie zaczął pukać w drzwi mówiąc
-wypuścicie mnie, kto teraz poprowadzi zajęcia
#coolstory
źródło: comment_KA6K8MTRjsRtBMyU2t950px6aICrcXwD.jpg
Pobierzźródło: comment_YsFPxKXTeFezN7uW7GcTCUbZly31Zeq8.jpg
Pobierzźródło: comment_2FFEtxPqrU2QdtcicLTBo2HCCg9q5mY8.jpg
Pobierz