Wpis z mikrobloga

• 2
muran

@ElMurano: XD

Muran to konflikt z Tańculą, zapamiętany przez "różową landryne" i ugryzienie Areczka, Ferrari walkę z talerzykiem przegrał ale na programie legendarna przeorka, a no tak... Muran zbił najmana... Ferrari zabił na 23 sekundy roksysyna
alljanuszx - >muran

@ElMurano: XD

Muran to konflikt z Tańculą, zapamiętany przez "r...
  • Odpowiedz
@eldo1234: ferrari nigdy by nie nazywał tyle razy matki Polaka kukuryna (raz nazwał i się ibsrał konsekwencji) wszędzie gdzie się da, nie wyzywał by Denisa i całego ich śmiesznego środowiska, (już jak szachta go cisnął to się osrał i prawie uśmiercił matkę), a Natan tak im zniszczył psychikę że prawie płakali, amadi robił show dla piętnastolatków, natanowi do pięt nie dorasta
  • Odpowiedz
@Krzysio_misio12: nawet nie prawie a zamiękka dosłownie plakała na programie przez marconia za wyjawienie informacji (pewnie miał ją od swojego właściciela baxtona), że zamiękki jest kukolnikiem ślizgającym się po czarnym.
  • Odpowiedz
@alljanuszx ja tam nie mam pamięci złotej rybki. Ferrari dał mi najwięcej funu w tej rozrywce i jak zdążyło mi się wrócić do jakiegoś programu to właśnie z nim. Mielonka tańculi to bajka
  • Odpowiedz