Aktywne Wpisy
kwmd +978
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Megasuper +264
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz

#zycietruckera
Pewnie ktoś pracuje. Już nie musisz się zastanawiać.
Thanks. Here, have this rock, Captain Obvious.
@Kasia123456789: w Norwegii jest trochę trudniej. Większą rolę odgrywa znajomość języka (przynajmniej angielskiego). Bez języka można znaleźć robotę co najwyżej w jakimś niskopłatnym molochu.
@Przypadkowy musisz policzyć czy Ci w ogóle się opłaci taki system z dojazdami (dolotami samolotem).
Ostatnio gdzieś słyszałem od jakiegoś kolesia (dalszy znajomy), że za 2/2 u Norwega ma około 10kpln. Z czego odliczyć trzeba transport
Pewnie gdybym się skusił to bym siedział w budzie raczej dłużej (i adekwatnie dłużej w domu).
Obecnie pracuję w systemie 3/1 (bo firma daleko od domu i nie opłaca się zjeżdżać częściej, może 2/2 bym jeszcze rozważył bo nie jestem na dorobku) i zarabiam powiedzmy
@erni13: nie mam pewności. Na moje to co relacjonował mi ten dalszy znajomy - wierzę mu. Ale jak jest naprawdę - nie mam pojęcia.