Aktywne Wpisy

to jest p--------y żart co się dzieje w ostatnich kilku miesiącach
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
#programista15k #programowanie #kolchoz #korposwiat #pracbaza #praca #pracait #polska
źródło: 4251
Pobierz
rovi +77
Niemal 10 lat temu napisałem tu, że rzucam fajki i biore pieska ze schroniska
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy
https://wykop.pl/wpis/18963309/dzis-rzucam-palenie-w-piatek-przygarniam-psiaka-ze
opisałem go jako sfatygowany życiem 7 latek - oj ja głupi - szczeniak w ciele siedmoletniego psa.
Ludzie mi mówili "po co takiego starego pieska, ledwo weźmiesz i odejdzie" - za miesiąc minęłoby 10 lat razem, dokładnie 5 sierpnia 2016 go wziąłem - wczoraj się pożegnaliśmy.... Człowiek nie jest gotowy na taki moment, od wczoraj rycze co chwilę, gdy

źródło: hehehe
Pobierzźródło: hakerzy2
PobierzA kobieta nie musi być ładna, żeby znaleźć faceta. To druga istotna różnica
źródło: chów
Pobierz@somskia: Odnoszę wrażenie że coś takiego nie istnieje, obecnie chyba nie ma miejsca w intrenecie gdzie niebiescy opiniowali sobie różowe z imienia i nazwiska czy są spoko do związku. To już nie pierwsza taka grupa gdzie różowe oceniają gości czy warto się z nimi spotykać, nie wiem do czego to można przyrównać do
@dzieju41: ale nie widzisz różnicy, między walką o prawa mężczyzn/kobiet, a nienawiścią, mizogonią/mizoginią?
To są totalnie dwie osobne sprawy
Też od lat dość mocno staram się zabierać głos w kwestii praw mężczyzn i próbuję walczyć z wersją feminizmu, która zakłada, że to kobiety zawsze są skrzywdzone.
Określam się raczej antyfeministą. Ale to nie oznacza, że nienawidzę kobiet. Bo bardzo często bronię też ich racji.
mezczyzni: nękają ów kobiety XD I leakują ich dane xDD
sami udowadniacie, ze ta apka byla potrzebma.
źródło: obraz
Pobierz