Aktywne Wpisy

jmuhha +1
z czego kojarzycie moj nick
schwarzstork +7
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ktoś wrzuci fejka? Idealnie, bo „to budzi gniew”. Ktoś leci w kosmos? „Na pewno załatwiła mu to żona, bo jest w rządzie”. Nieważne, że lot zorganizował PiS, że facet ma kompetencje – przecież łatwiej jest wrzeszczeć, że „żonka z PO mu załatwiła i to za nasze pieniądze”.
I czasami naprawdę mam ochotę eliminować takie jednostki z przestrzeni dyskusji. Nie w sensie dosłownym, bo ich własna ignorancja robi to za mnie – ale po prostu odciąć, przewinąć, wyczyścić feed i zapomnieć, że istnieli, bo szkoda powietrza na tłumaczenie, że ziemia nie jest płaska, a fake news to fake news.
Ale nie, bo zaraz wyleci kolejny odcinek: „O nie, gra ma brzydką bohaterkę, upadek cywilizacji, nakręcę 20 filmów o tym, bo DEI mnie boli”. I te jednostki dalej się karmią tym gniciem.
Naprawdę, upadliśmy jako społeczeństwo. I może właśnie dlatego eliminacja takich głupich jednostek z własnego otoczenia to nie kaprys, a obowiązek, jeśli chcesz zachować zdrowy rozum w tym hałasie.
źródło: IMG_0456
PobierzWidzę, że mamy wspólne hobby, czyli węże albinosy