Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
- Czemu pan robi zdjęcia? Proszę o imię i nazwisko
- A co, nie wolno?
- Nie można, proszę je usunąć
- Proszę pokazać, że usunął pan zdjęcie
- Nie mam takiego obowiązku
- Zatem zapraszam
- Gdzie?
- Jest pan przedstawicielem handlowym, że robi pan zdjęcia?
- Nie jestem żadnym przedstawicielem, jestem zwykłym klientem
Myślałem, że to będzie koniec kabaretu, ale gdy już skasowałem swoje produkty przy kasie i zapłaciłem telefonem i kierowałem się do wyjścia, drogę mi zagrodził jakiś "tajniak" XD z ochrony.
- Dzień dobry, ja jestem pracownikiem ochrony, chciałbym porozmawiać o tych zdjęciach, które pan robił
- Tylko jedno zdjęcie zrobiłem
- Zapraszam ze mną
- No to mogę je usunąć, jak pan chce
- Zapraszam ze mną
- Możecie dzwonić po policje, ja nigdzie nie idę
- Proszę z nami
- Ja nie mam na to czasu
- Zapraszamy na chwilę, nie chcemy tego utrudniać (lub coś w tym stylu)
W końcu poszedłem z nimi do tego pokoiku, bo nie chcieli mi dać spokoju. A tam już WIELCE PANI KIEROWNIK, tępa gówniara, się poczuła i zaczęła p-------ć:
- Ja poproszę o pana dane i pozwolenie na robienie zdjęć. Czemu pan robił te zdjęcia?
- Tak sobie
- Na drzwiach jest napisane, że jest zakaz robienia zdjęć. Może pan sobie zdjęcia robić na zewnątrz jak pan chce. BLABLABLABLA
- No to mogę usunąć
- Ja chcę zobaczyć jak pan usuwa te zdjęcie
odzywa się ochroniarz siedzący na monitoringu
- Gdzie pan zdążył już te zdjęcie wysłać?
- Nigdzie nic nie wysyłałem. To wszystko? (pytam wielce ważnej kierowniczki, czy zastępcy kierownika, łorewa)
- Jeszcze wypadałoby przeprosić (XD)
- Do widzenia
Otwieram drzwi i wychodzę. Co za cebulandia, ja p------ę. Zdjęcie wrzucam poniżej, odzyskanie czegoś takiego to akurat pikuś.
btw http://www.wykop.pl/link/1791086/zabraniaja-ci-robic-zdjecia-w-sklepie-nie-maja-prawa/
Już nie chciało mi się z nimi kłócić, poza tym nie lubię takich sytuacji, więc po prostu chciałem by się już o------i. Automatycznie odechciało mi się tam robić więcej zakupów.
#coolstory
Nie wiem czy taka odp. padła, nie przeczytałem wszystkich odpowiedzi :)
1. nie robię zdjęcia, skanuję kod kreskowy produktu
2. proszę wezwać policję.
Z takimi durnymi zakazami trzeba walczyć. Mnie tego typu zdjęcie już nie raz uratowało przed podwójnymi cenami.
Otóż zauważywszy promocje na dziale alkoholi chciałem zrobić zdjęcie tylko po to, by wysłać je koledze. Nie wiedziałem, że jest zakaz, poza tym po całej sytuacji już w domu dowiedziałem się, że takie zakazy są bezprawne. Po tym, jak zrobiłem zdjęcie, ochroniarze zmusili mnie do
@Humbakos: Po co Ci do pracy inżynierskiej zdjęcia z empiku?
@Humbakos: Nie mogłeś sobie ze strony Empiku skopiować informacji? Poz tym, co to za temat "Dystrybucja gier komputerowych"? Z jakiej dziedziny jesteś inżynierem? ;-)