Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak w pierwszej klasie usłyszałem jak pani wychowawczyni mówi do mamy "ma pani dziecko specjalnej troski". Podobno mamy równy start w życiu a ja miałem over zanim mogłem zacząć. Mam wrażenie że ludzie dookoła nienawidzą mnie tylko dlatego że jestem od nich inny i niszczą jak walczę o choćby stabilną wegetację.
#przegryw
wonsz337 - Pamiętam jak w pierwszej klasie usłyszałem jak pani wychowawczyni mówi do ...

źródło: 1711799846342352

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@stary_grat: wychodzenie z klasy w czasie lekcji, rysowanie w zeszycie czołgów zamiast przepisywania szlaczków, bawienie się na lekcjach, bieganie po klasie - zachowania spektrum takie
  • Odpowiedz
@wonsz337:

Mam wrażenie że ludzie dookoła nienawidzą mnie tylko dlatego że jestem od nich inny i niszczą jak walczę o choćby stabilną wegetację

Tak zawsze jest. Nawet jak nic nikomu nie robisz, to tylko przez to że jesteś brzydki, dziwnie chodzisz albo jesteś chory psychicznie albo co innego jak odstajesz to i tak Cię będą atakować
  • Odpowiedz
  • 32
@DzieckoNeo1997: Ja akurat wyglądam mało męsko i jestem drobny można powiedzieć ciotowaty, cichy, skryty. I wszędzie trafiam na kogoś kto chce mi coś odebrać czy mnie jakoś wykorzystać co kończy się wojenkami bo bronie swoich granic. Te powiedzmy co 15 normiki myślą że jestem debilem i potem toczą ze mną wojny o to że się nie dałem. Jestem wrogiem bo nie chcę oddać swojego. To nasze społeczeństwo jest zgniłe na
  • Odpowiedz
  • 6
@DzieckoNeo1997: Ciekawe że to nie "wszyscy ludzie" to pojedyncze jednostki tak z 5% tych które spotykam próbowało mnie wykorzystać czy w pracy czy w domu, coś mi odebrać czy przerzucić na mnie pracę. A reszta albo udaje że nie widzi albo nie chce mieć problemów i przy oprawcy nawet klepie go po plecach żeby nie wziął ich na cel. No jak małpy się zachowują, jakby cofali się do jakiegoś homo
  • Odpowiedz
  • 1
@naganiaczherculesa: patrząc po twojej aktywności wiem że trollujesz i moje wejście w tą interakcję jest dla ciebie jednym z ważniejszych osiągnięć dzisiejszego dnia, miło mi jak poczułeś się trochę lepiej niż poniżej zera
  • Odpowiedz
@wonsz337 mocno reluję bo takie coś słyszałam ale od rodziny. Oczywiście wszystko było moją winą jak wyglądam i jak się zachowuję xD taki plus że teraz wiemy więcej o autyzmie i następne pokolenia powinny mieć wsparcie na jakie zasługują, a my autystycy dorośli musimy wszystko sobie poukładać w głowie bo magicznie po skończeniu 18 lat państwo już ma gdzieś autystyków. Taki plus że są źródła i można poczytać to i owo
  • Odpowiedz