Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Ktoś urodził się w bogatej rodzinie a ty nie? To tym bardziej trzeba wziąć się w garść i dać z siebie 200% jeśli chcesz faktycznie mieć lepiej.

Nie opłaca się, przez takie myślenie ty stracisz zdrowie nic nie zyskasz, a bogaci zyskają na twojej pracy. Jedyne co mozna zrobić to nie pracować, wtedy pasożyty zdechną bez nosiciela. Dopóki choć jeden nosiciel będzie tolerował pasożyty, to nic się nie zmieni.
  • Odpowiedz
@psychol-denty: @Mr_3nKi_ @Szczur_w_Koronie @PiesekKrolowejElzbiety @csth97 @psychol-denty

Nie wiem co miał w głowie autor tego baita , że uznał, że chcemy być chadami. Nasze ekstremalne wielkie wymagania to żeby nie miała przebiegu jak tirówka za 50 zł (jesteśmy pragmatykami i do 5 partnerów każdy zaakceptuje przeszłość) i nie chcemy samotnych matek. Po co nam samotne matki? Urodziły geny innego chłopa, bo ją podniecał i mamy brać
  • Odpowiedz
Nasze ekstremalne wielkie wymagania to żeby nie miała przebiegu jak tirówka za 50 zł

@DrPrzegrozofiusz: +2

(jesteśmy pragmatykami i do 5 partnerów każdy zaakceptuje przeszłość) i nie chcemy samotnych
  • Odpowiedz
Zrozumienie problemu przegrywów: akceptacja rzeczywistości

@mirko_anonim: Nie akceptują rzeczywistości bo ta jest dla nich zbyt trudna. To jest manewr obrony.
  • Odpowiedz
(jesteśmy pragmatykami i do 5 partnerów każdy zaakceptuje przeszłość

@DrPrzegrozofiusz: Kto to jest my? I chyba jednak nie "każdy" skoro co chwila jakiś społecznie upośledzony trzydziestoletni bezrobotny Mariusz wypisuje coś o akceptowaniu tylko osiemnastoletnich dziewic ku uciesze innych przegrywów.
  • Odpowiedz
@pianinka: Z jednej strony jestem zrozumieć. Nie na darmo się mówi, że pierwsza miłość jest wyjatkowa. Przegryw, który sam tego nie przeżył i będzie "kolejnym" startuje z bardzo gównianej pozycji. I zazwyczaj 40% przegrywów co mają jakieś szanse świadomie dlatego rezygnuje i wybiera samotność.
Sam tak miałem. Zastanawiałem się co się stanie jeśli kogoś jednak w życiu spotkam, ale ta osoba bedzie miała jakąś przeszłość np 10 partnerów. Myślałem nawet
  • Odpowiedz