Wpis z mikrobloga

Jakie macie sposoby na nałożenie szkłą harotwanego na telefon bez drobinek kurzu? Próbowałem już w zaparowanej łazience, ale nadal kurz jest. Już z 3 szkła próbowałem nałożyć i za każdym razem jest kurz. Chyba że da się czymś usunąć ten kurz spod szkła? Ewentualnie podejść i zapłacić w jakimś sklepie typu Mediamarkt, żeby tam mi założyli?
#telefony #smartfon #smartphone #telefon #iphone
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrian77: najlepiej to na nowy telefon jak jest jeszcze taka folia ochrona zdejmujesz i kładziesz szkło i naciskasz na środek i samo powietrze idzie i nie ma nic, co najważniejsze nie ma efektu oleju pod szkłem tak jak zakładają na tych tanich bazarkach maziając spirytusem po szybce
  • Odpowiedz
@Adrian77: jakieś drobinki kurzu zawsze latają w powietrzu, może spróbuj w kuchni na blacie, ja zawsze jechałem szmatką do czystego ekranu, patrzyłem pod mocnym światłem czy nic nie osiadło i na bezdechu przykładałem szkła, czasami musiałem podnosić je i pacać tymi nalepkami. Na końcu dość mocno tą raklą po ekranie jechałem. Jeszcze też kwesta tego jakie masz szkło, bo te za 30zł łatwiej się zakładało niż tanie szkła za 5zł.
  • Odpowiedz