Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +126
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Telefon od Xiaomi jeśli to ma jakieś znaczenie. Musi być ichni specjalny markowy kabelek? A jeśli tak, to z ciekawości - co takiego w nim siedzi, czego nie ma w inych kablach?
#telefony #android #xiaomi #kiciochpyta #kable #smartfon #telefon #apple
@kasztan00: Wystarczy na Ali czy Allegro poszukać kabel który ma wyraźnie napisane że działa z 120W Xiaomi, poparz recenzje. Inne nie ruszą na 100% mocy.
@nomariko To nie wina kabla. Obecne kable to już nie tylko "drut" w kablach USB-C masz np. E-Marker chip,
Kupiłem więc specjalny, firmowy kabelek Xiaomi z owijką z napleta dyrektora i autografami całego pionu HR za całe 23 zeta, podłączyłem i faktycznie działa z pełną mocą. Dzięki wszystkim!