Aktywne Wpisy

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

ibleedforyou +219
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Miałem w zeszłym tygodniu przykręcaną koronę na implancie. Po tym fakcie, ząb obok, który był po leczeniu kanałowym dał o sobie znać. Czułem go może dwa dni, potem przestałem go czuć. Dwa dni potem, zacząłem czuć również następny ząb obok, który nigdy nie był leczony. Oglądnąłem go w lustrze, jest idealnie biały, nie ma żadnej próchnicy. Jak byłem miesiąc temu na przeglądzie u dentysty, to też nic nie mówił.
Co to może kurde być? Nigdy nie miałem takiej sytuacji. Nie jest to ból zęba, po prostu "czułem" te zęby np. gryząc coś, czy pijąc. Nie była to również nadwrażliwość. Wizyta u stomatologa dopiero w przyszłym tygodniu, a zaczynam się martwić. Dbam o te zęby bardziej niż o partnerkę - szczotkuję po każdym posiłku, irygator, płyn do płukania, nić dentystyczna, a tutaj takie kwiatki wychodzą.
#dentysta #stomatologia