Wpis z mikrobloga

#radom
Moja umowa w Vectrze dobiegła końca. Zastanawiam się czy są jakieś rozsądne alternatywy dla tego operatora w kwestii Internetu i względnej bezawaryności - co bym o Vectrze nie mówił, to akurat u mnie usterki zdarzają się bardzo rzadko. Korbank z ich symetrycznym łączem, Unitel z niskimi pingami? Ktoś korzysta?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@encart30: t-mobiile zdecydowanie, przerabiałem vectre i play - nieustanne skoki pingu i brak możliwości naprawy tego. W T-mobile spokój i transfer cały czas właściwie nawet ciut powyzej umowy, a vectra i play zawsze zaniżony i skoki pingu.
  • Odpowiedz
  • 0
@ufo99: Pomyliłem adresy. Na Ustroniu Korbank jest dostępny, ale XV jest poza zasięgiem, więc odpada. Podczas remontu nie brałem pod uwagę rozwodu z kablówką i nie mam już możliwości poprowadzenia instalacji podtynkiem i przyznaję, że wizja kabli na wierzchu trochę ostudziła mój zapał
  • Odpowiedz
  • 0
@ufo99: Dla kogoś kto nie upiera się na symetryczne łącze, a zależy mu na wysokim uploadzie, Orange jest w czołówce. W Vectrze przy 900Mb dostajesz upload na poziomie 70Mb.
  • Odpowiedz