Aktywne Wpisy

staryalkus +377
kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota

bober234 +172
Za namową pracownika banku założyłem lokatę dwuletnią, która inwestowała moje pieniądze w akcje spółki Alphabet. Lokata miała gwarantowany zysk 4,2%, a maksymalny 30%.
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
źródło: image_picker_9D95E293-32D9-4EC5-A6BF-0D0155F882EA-35986-00000D4F7B3DF5F8
Pobierz

Kuba, napisałeś już do Vevora z prośbą o przekazanie :
https://www.vevor.pl/spawacz-kolkow-c_10074/spawarka-vevor-dual-pro-dent-spotter-5-kw-do-blach-stalowych-aluminiowych-p_010148716487
Ratowanie Mazdy będzie ciekawsze, niż montaż paneli na dachu ;)
@Korsir paczaj bo się boją.
BTW zrobiłeś Maszkowice z podwórka, chociaż byś się opalił..
Czuję się wywołany. Garaż posprzątany? Zmądrzałeś w końcu? Znowu WP biedaczku odrzuciły ci wniosek którego nie złożyłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Korsir bierz się za blacharkę i lakierowanie. Nawet nie wiesz jaka to frajda ;)