Aktywne Wpisy

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz
Salido +179
Minął 22. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
96 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
99 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-7
Pobierz
![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Odszedł z Bayernu i zamiast kolejnych lat w Bawarii siedzi sobie z w słonecznej Hiszpanii. Marketingowo i globalnie Barcelonianka to jest marka dwie półki wyżej od Bayernu. Każdy kolejny gol waży zdecydowanie więcej niż kolejne obijanie bundesligowych ogórków.
Zgarnął już dwa mistrzostwa, nawet jak nie zdobędzie ligi mistrzów, to i tak pozostanie twarzą odrodzenia Barcelony.
Do tego buja się z tymi nastolatkami, ewidentnie odżył i złapał luz.
#mecz
źródło: Gv2Lq26X0AAFceR
Pobierz