Aktywne Wpisy

yahoomlody +23
Macie słowa, które jak słyszycie to was triggeruje? xD u mnie to będzie
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy
- jajówa zamiast jajecznica
- córa zamiast córka
- aldik zamiast aldi
#heheszki #glupiewykopowezabawy

stary_grat +3
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

#bekazprawakow #bekazpisu #polityka
źródło: temp_file6212163173899766188
PobierzA co wzrostu cen wszystkiego należy dodać, że płacą minimalna wzrosła od 2005 roku około 10 krotnie :)) gazetka z 2005 r
źródło: temp_file5502257438023187034
PobierzOstatecznie LPR nie wybrali i środkowy fragment jest Warszawa-Piotrków, a zachodni Łódź-Wrocław.
Moim zdaniem UE prowadzi taką, a nie inna politykę zwyczajne przez zaślepienie ekologią, które prowadzi nas wprost do zubożenia społeczeństwa, a to błąd. Dywersyfikacja
Jeśli mówisz o prywatyzacji kopalni węgla kamiennego, na które znajdą się chętni to zgoda. Bo na koksujący znajdą się na pewno i jego wcale prywatyzować nie trzeba. Nawet się nie powinno. ;)
Cena węgla importowanego byłaby znacznie niższa gdyby nie unijne przepisy. Cena prądu byłaby niższa i cena gazu też byłaby niższa.