Wpis z mikrobloga

Coś co nie sądziłem, że napiszę, bo zawsze śmiałem się z pompowanego przez wykop marszałka, ale mega szacunek dla Hołowni. Szczególną beke miałem kiedy poparł Trzaskowskiego po 20 minutach nie wymuszając na nim ani 1 pozytywnego postulatu (np. związanego z deklaracją o braku dopłat do rynku nieruchomości). Teraz jednak pokazał ze ma jakieś jaja i że faktycznie może być prawdziwą trzecią drogą a nie defaultowym koalicjantem Tuska, dodatkowo od dwóch lat nie pozwala ruszyć Pełczyńskiej która wielu zamożnym środowiskom i grupom interesów nacisnęła na odcisk co widać we wściekłych atakach. Jeszcze jakby wywalił z partii szkodników i te wszystkie spady z KO typu Petru to chyba faktycznie obok razem i konfederacji byłby jakąś alternatywą dla wojny polsko polskiej. I byłby alternatywą najbardziej sensowną i bliską mi czyli centrową. Chociaż na twarz PL2050 dalej widział bym Pełczyńską to jednak Hołownia mógłby stać za nią obok jako współlider. Niestety jest teraz obrzucany gównem we własnym środowisku bo masa ludzi to sekciarze pisu albo ko. #polityka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach